Odprt 2. natečaj družbenih inovacij 2013

SKUP – Skupnost privatnih zavodov ter partnerji Sklad 05 - ustanova za družbene naložbe, Brez dobička d.o.o., Društvo mladinski ceh (Socialni inovatorji prihodnosti) so organizatorji 2. natečaja DRUŽBENA INOVACIJA 2013, organiziranega v sklopu konference 4. Dnevni socialne ekonomije 2013, ki se bo odvijala oktobra 2013 v Ljubljani.

Po odličnem odzivu na 1. natečaju DI v letu 2012 (43 prijavljenih inovacij, podeljene nagrade v skupni višini 6.000 EUR in številni udeleženci zaključnega dogodka) nadaljujemo z organizacijo natečaja družbenih inovacij.

Razglasitev leta 2013 za leto aktivnega državljanstva s strani Evropske komisije je podlaga tudi za cilj našega natečaja, saj želimo okrepiti aktivnosti družbenih inovatorjev in njihov prispevek k reševanju družbenih problemov.

POVABILO

K prijavi na natečaj vabimo posameznike in organizacije, registrirane v Sloveniji, ki so dejavne na področju družbenega inoviranja ter želijo poskrbeti za povečanje lastne dolgoročne vzdržnosti oziroma razširiti svoje poslanstvo in vpliv.

Posebej k prijavi na natečaj vabimo mlade posameznike in posameznice (do vključno 29 leta starosti), saj v okviru projekta Socialni inovatorji prihodnosti - SIP spodbujamo inovativnost mladih in jim skušamo pomagati pri razvoju družbeno podjetniških idej.

INFORMACIJE

www.skup.si

Copyrights © 2022 Sklad 05 - ustanova za družbene naložbe.