Čutila so zares koristna
Brez dobička - inovativne družbene storitve d.o.o.
Slika projekta
Čutila so zares koristna

Sprehod po Ljubljani je nepozabna dogodivščina vtisov in doživetij. Da bi jo doživeli v popolnosti vaše telo ves čas pridno dela in sodeluje. Vaše oči željno slikajo prelepo panoramo Ljubljane, z receptorji v rokah vam je omogočeno, da potipate in čutite ljubljanske znamenitosti, ušesa slišijo glasbo in tople zvoke ljubljanskih ulic in vaše okušalne brbončice se navdušujejo nad lokalnimi dobrotami. Na koncu vam bodo čutila v nogah ter občutek za zavedanje časa povedala, da ste prijetno utrujeni.

In utrujeni boste zasluženo, saj bodo vaša čutila ves čas na preizkušnji. Tip boste strenirali med folklornim nastopom in spoznavanjem osnovnih plesnih korakov,vVonj na degustacij vin v vinoteki v središču Ljubljane, vid boste preizkušali v Ljubljani skozi oči najboljšega slovenskega fotografa, sluh boste prepustili nežnim zvokom citer in okus vam bo nezmotljivo povedal, da pokušate tradicionalno kranjsko klobaso.

Še več, na preizkušnji bo tudi vaša moč doživljanja, opisovanja, empatije in iznajdljivosti. Zaznave boste opisovali in predajali tudi udeležencem, ki nimajo sreče z vsemi čutili. Tistim, ki ne vidijo opisati lepote Ljubljane, tistim ki ne slišijo na drug način prikazati lepoto glasbe, gibalno omejenim prilagoditi plesne korake bodo izzivi, ki iz potepanja po Ljubljani naredijo družbeno koristno in nepozabno izkušnjo za vse udeležence ter tkejo vezi prijateljstva. In dokazujejo kako koristna so zares čutila.

Sprehod po Ljubljani bo tako postal simfonija čutov in omejitve bodo pozabljene. Naš obisk bo pustil trajen družbeno koristen odtis, obenem pa bomo del sredstev namenili za delovanje organizacij, ki pomagajo posameznikom z omejitvami. Turizem z  učinkom nam tako omogoča, da na prijeten način so-ustvarjamo boljši in lepši svet.

Podatki

0%

Višina naložbe: 1.000,00 EUR

Investirano: ni še investicijPartner št. 1Brez dobička - inovativne družbene storitve d.o.o.

Britof 469
4000 Kranj

Poročila

Ime Prenos dokumenta

Podatki

0%

Višina naložbe: 1.000,00 EUR

Investirano: ni še investicijPartner št. 1Brez dobička - inovativne družbene storitve d.o.o.

Britof 469
4000 Kranj

Namenitev dela dohodnine

Sklad družbenih naložb SDN05

loading...

×

Namenitev dela dohodnine

Sklad družbenih naložb SDN05

loading...

×
Copyrights © 2021 Sklad 05 - ustanova za družbene naložbe.