Brezplačna otroška revija
Društvo ustvarjalnih otrok BOMI
Slika projekta

Sklad 05 z zbranimi sredstvi iz sklada SDN05 financira splošno koristni namen

Brezplačna otroška revija

BOMI je brezplačna revija, namenjena otrokom v starostni skupini od 3 do 8 let. Kot prva brezplačna otroška revija (prva številka je bila izdana 2007) še vedno ostaja brezplačna, vsak dan pa jo prebira vse več otrok.

Želimo, da bi lahko izdelali še več ustvarjalnih nalog za otroke, saj menimo, da lahko tudi mi pripomoremo k izobraževanju otrok. V njem najdete veliko zgodbic, ugank, križank, pobarvank.... “Brezplačna revija za otroke jih ne bo več delila na tiste, ki si lahko privoščijo drage revije in na tiste, ki si jih ne morejo privoščiti. ”

Trudimo se, da je spletna stran in revija brez reklam. Za financiranje smo v celoti odvisni od vaših prispevkov in naših projektov. Glede na velik interes otrok, želimo izboljšati kvaliteto revije.

Vaši prispevki bodo pokrili stroške strojne opreme za oblikovanje revije in bazo naročnikov, hitrejše internetne povezave, domene (prostor na serverju), materialnih stroškov izdelave člankov in vsebine, povračilo potnih stroškov, povrnitev stroškov našim sodelavcem in tako bolj kvalitetno in redno vsebino. Sedaj je namreč vse odvisno od dobre volje in prostega časa prostovoljcev ter bolj pestre in kvalitetnejše grafične podobe.

Podatki

2%

Višina naložbe: 5.000,00 EUR

Investirano: 124,07 EURIZPOLNITE ZAHTEVO V ELEKTRONSKI OBLIKI STISKAJTE NEIZPOLNJENO ZAHTEVO

Partner št. 168Društvo ustvarjalnih otrok BOMI

Velike Poljane 25
8275 Škocjan

Poročila

Ime Prenos dokumenta

Podatki

2%

Višina naložbe: 5.000,00 EUR

Investirano: 124,07 EURNamenite del svoje dohodnine

Partner št. 168Društvo ustvarjalnih otrok BOMI

Velike Poljane 25
8275 Škocjan

Namenitev dela dohodnine

Sklad družbenih naložb SDN05

loading...

×
Copyrights © 2018 Sklad 05 - ustanova za družbene naložbe.